Vähän purjehdusta ja muita elämän herkkuja

Vähän purjehdusta ja muita elämän herkkuja

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Hei Muumi!




Vähän aika sitten mainitsin eräästä suhteellisen pikaisesta ostoksesta ja lupasin kertoa siitä myöhemmin lisää. Tilaushan tuli tehtyä tuossa pääsiäisen aikoihan ja saapui nyt reilu viikko sitten eli ihana Muumipeikko-valaisin! Olen miettinyt Eero Aarnion Tupla kuplan hankkimista, mutta joku siinä on kuitenkin aina mietityttänyt tai ehkä kuume tähän hankintaan ei ole ollut riittävä. Sitten näin nämä uudet muumivalaisimet ja olin vakuuttunut, että juuri tuollaisen haluan. Loppuottelu käytiin Muumipeikon ja hattivatin välillä, mutta tulin siihen tulokseen, että hattivatit näyttäisi parhaalta pienenä joukkona, joten päädyin kuitenkin Muumipeikkoon (eikä se Niiskuneitikään poissuljettu ollut) ja tosi tyytyväinen olin päätökseen.




Näitä valaisimia valmistaa  Feelis Helsinki. Oman valaisimen voi tilata vaikka täältä Muumikaupasta ja Stockmann myy näitä myös sekä muutama muukin paikka (lista jälleenmyynti paikoista löytyy ainakin Feelis Helsingin sivuilta). Oman valaisimemme tilasin Stockmannilta ja toimitusajaksi ilmoitettiin 4-6 viikkoa. Meille valaisin tuli 5:ssä viikossa. Materiaali on samanlaista kuin tuplakupla valaisimissa eli kestävän oloista mattapintaista muovia. Valo on yllättävänkin kirkas eli ihan ei yövaloksi välttämättä sovi. Muumipeikkoa on saatavilla kolmessa koossa ja meille otin tuon keskikokoisen, jonka korkeus on 50cm. Sopii hyvin vaikka lattiallekin sijoitettavaksi. Pienimmän muumipeikon koko olisi ollut 30cm ja isoin on jo 105cm. Olisipa aika upea sekin, mutta hinta kyllä karvastelee (0vh. 899€)... Nämä valaisimet on valmistettu Suomessa ja konseptointityötä on johtanut Harri Koskinen. Tästä on kyllä pakko tulla jonkinlainen klassikko!


Kuva lainattu: Feelis Helsiki Facebook -sivut

Muumivalaisin on 2-vuotislahja tyttärellemme ja sijoituspaikaksi tulee todennäköisesti hänen uusi huoneensa, kunhan remontti joskus valmistuu. Lahjan saajakin oli kyllä innostuneen oloinen: ainakin suurta iloa tuotti, kun sai sytyttää ja sammuttaa valoa monta kertaa (toivottavasti on kestävä lamppu)! Ja kyllä tässä on aika monena iltana käyty hakemassa Muumipeikko varastosta esiin, että sitä voidaan ihmetellä ja halailla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti