Vähän purjehdusta ja muita elämän herkkuja

Vähän purjehdusta ja muita elämän herkkuja

lauantai 13. elokuuta 2016

Miffy valaisin

Illat alkaa taas pimenemään, joten valoa tarvitaan. Viimeisen parin vuoden aikana onkin tullut hankittua jos jonkinlaista valon lähdettä: kattoon, seinälle, pöydälle, kaapin alle ja päälle, lattialle jne.

Kuopus täytti viime joulukuussa yhden vuoden ja halusin ostaa hänellekin jotain ihanaa sisutukseen liittyvää ja toivottavasti pitkään säilyvää. Esikoinenhan sai 2-vuotislahjaksi tuon Muumi-valaisimen, joten päätin jatkaa samalla valaisin teemalla ja niinpä meille kotiutui ihana Mr. Marian Miffy valaisin. Valaisinta saa kahdessa koossa ja meille hankittiin S koko joka sekin on aika mukavan kokoinen: 25 x 25 x 50cm eli aika iso valaisin kuitenkin kyseessä, mutta toisaalta en kuitenkaan ole pitänyt sitä liian suurena.

Sen lisäksi, että valaisin on todella ihanan näköinen, se saa ison plussan valotehosta ja himmennettävyydestä! Himmennyksellä valon saa vastaamaan yövaloa, joka ei häiritse nukkumista, mutta joka valaiseen juuri sen verran, että "möröt pysyvät poissa". Yllä olevassa kuvassa näkyy tuo himmennin, joka on siis portaaton, joten säätäminen on helppoa. Valaisimen pinta on samanlaista muovia kuin esim. Tupla Kuplassa ja Muumi -valaisimissa, joten sen voi helposti pyyhkiä, eikä lamppu hajoa vaikka vähän nurin menisikin.

Tämä on kyllä ihana yövalo ja valaisin muutenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti