Vähän purjehdusta ja muita elämän herkkuja

Vähän purjehdusta ja muita elämän herkkuja

maanantai 24. marraskuuta 2014

Ihanat Yankee Candle -kynttilät




Onkin jo saattanut käydä ilmi, että olen myös kynttilöiden suurkuluttaja. Eniten tykkään ihanista tuoksukynttilöistä, mutta valitettavan moni tuoksukynttilä on liian esanssinen ja muistuttaa tuoksullaan vessatuoksuja. Tuoksua ei siis saa olla liikaa eikä liian vähän eli kynttilän palaessa huoneeseen tulisi hiljalleen leijailla ihana kevyt tuoksu. Suosikikseni on muodostunut oikeastaan pari Partyliten tuoksua: valkolumimarja ja mulberry, satunnaisesti myös jotkut mausteisemmat kausituoksut ovat miellyttäneet.

Olen myös ihastunut amerikkalaiseen Yankee Candle -tuotantoon. Näitä on tullut ostettua Amerikan matkoilta, koska Suomesta näitä ei juurikaan ole saanut. Kuuleman mukaan Suomessa olisi tällä hetkellä ainostaan kolme(!) tämän merkin jälleenmyyjää. Iloni oli siis suuri, kun satunnaisella pienellä kaupunkikävelyllä näin tamperelaisen Hyvän Tuulen Puodin ikkunassa Yankee Candlen mainoksen. Valikoima ei mikään hurjan suuri ollut, mutta ilahdutti kovasti ja mukaan tarttuikin ihania tuikkuja tuoksunaan Christmas Cupcake. Mitään kovin halpojahan nämä eivät ole, joten pakko oli taas hieman itseään hillitä, mutta uskotaan laatuun ja ihaniin tuoksuihin. Kaupassa näytti olevan kaikkea muutakin ihanaa, joten palaan sinne vielä, kunhan päästään remonteissa siihen vaiheeseen, että sisustus alkaa olla ajankohtainen. Kannattaa tutustua ko. tuotemerkkiin jos on mahdollisuus, näistä ei kovin helpolla huonoa tuoksua löydä ja jos valikoima on hyvä niin jokaiselle on varmasti jotain!

Meidän joulusta taitaa tulla tänä vuonna aika erilainen. Remontti on pahasti kesken ja lääkärit kertoivat, että vauvakin syntyy jo ennen joulua hieman ennen aikojaan. Oma jaksaminen on ihan nollassa, eikä jouluvalmisteluja juurikaan ole tullut tehtyä. No, ehkä tässä uhrataan tämä yksi joulu, onhan ainakin erilainen. Ensi vuonna otan sitten kyllä kaiken takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti