Meillä vietetään tänä vuonna toista isänpäivää. Onni ja ilo on suuri, mutta päällimmäisenä on kiitollisuus tuosta ihanasta pikkupakkauksesta, joka meille on suotu! Isä on saanut viikonloppuna viettää vähän omaa aikaa tehden omia juttujaan ja tietysti yhteistäkin aikaa on ollut koko perheen kesken. Tein padallisen Burgundinpataa, jota saadaan maistella koko viikonloppu. Pieni lahjakin on hankittuna, mutta sitä ei sovi vielä paljastaa, jos vaikka isä sattuu tätä vilkaisemaan. Yhdistelin taas vähän eri ohjeita, mutta hyvänä runkona toimi Helsingin Sanomien sivuilta löytyvä ohje. Lisukkeena tarjottiin ihan perinteistä perunaa. Tässä vielä oma mukaeltu ohjeeni:
BURGUNDINPATA
800 g naudan paistia paloina
voita ja öljyä paistamiseen
170 g pekonia
8 pientä salottisipulia puolitettuna
2 valkosipulin kynttä
200 g tuoreita herkkusieniä
3 porkkanaa
4 rkl vehnäjauhoja
3 hyppysellistä sormisuolaa
1 tl mustapippuria myllystä
1 tl kuivattua timjamia
3 laakerinlehteä
1/2 pulloa punaviiniä
n.2-3 dl vettä
Hyvää isänpäivää kaikille isille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti